Кошик
329 відгуків
+380983602085
Форм-Мастер. Магазин форм для декора
Закваска для сиру Філадельфія на 6 л
Закваска для сиру Філадельфія на 6 л, фото 2

Закваска для сиру Філадельфія на 6 л

17 грн.

  • Немає в наявності
Закваска для сиру Філадельфія на 6 л
Закваска для сиру Філадельфія на 6 л
Немає в наявності
17 грн.
+380983602085
Viber, Whatsapp, Telegram
+380983602085
Viber, Whatsapp, Telegram
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 10:00 — 18:00
    Вівторок 10:00 — 18:00
    Середа 10:00 — 18:00
    Четвер 10:00 — 18:00
    Пʼятниця 10:00 — 18:00
    Субота 11:00 — 15:00
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Приморск

  • +380983602085Viber, Whatsapp, Telegram
    УкраїнаЗапорізька областьПриморск
    Kiril Masterform
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Мінімальне замовлення на товари з категорії Сироваріння - 200 грн, всі товари можна дивитися тут: >>> ПЕРЕЙТИ ЗА ПОСИЛАННЯМ >>>

Філадельфія — популярний американський вершковий сир, що виготовляється з суміші молока і вершків. Він відрізняється від інших сирів тим, що йому для дозрівання не потрібно багато часу. Філадельфія має м'який вершковий смак і кремову консистенцію.

Сир філадельфія користується величезною популярністю в багатьох кухнях світу. Ніжна консистенція дозволяє використовувати цей продукт для виготовлення соусів і кремів. Входить цей сир рецепти численних десертів і в досить популярні останнім часом суші. Філадельфія — це головний компонент класичного американського чізкейку

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Америка
  • Тип сиру: м'який вершковий
  • Тип молока: з коров'ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко)
  • Текстура: щільна і пластична консистенція
  • Колір: білий
  • Смак: вершковий, кисломолочний
  • Термін визрівання: свіжий сир

Склад комплекту для приготування сиру:

  1. Заквасочная культура для сиру "Філадельфія" (Dalton, Італія)
  2. Фермент молокосвертывающий (Reniplus, Іспанія)

Рівень складності приготування: низький
Термін зберігання комплекту: 1 місяць в холодильнику, 1 рік при умові зберігання закваски в морозилці, а ферменту в холодильнику
Вихід готового сиру: 25 % від обсягу молока
Додатково: за бажанням, молоко можна змішати з вершками, щоб підвищити жирність отриманого сиру

Інструкція по приготуванню (входить в упаковку):

Інгредієнти:

  • Молоко - 2.5 л;
  • вершки 20 - 25 % - 500 мл;
  • мезофільна закваска (згідно інструкції);
  • фермент молокосвертывающий (згідно інструкції);
  • хлористий кальцій - 0.3 м (для пастеризованого молока)

Інвентар і обладнання:

  • Каструля
  • Термометр для молока;
  • ложка-друшляк для сирного зерна
  • лавсовый мішечок

Рецепт приготування:

  1. Налийте в каструлю домашнє пастеризоване молоко і нагрівайте на повільному вогні до 32°С. Зніміть з вогню. Про технологію пастеризації молока в домашніх умовах можна ознайомитися тут. Коли молоко нагрілося, влийте в нього розведений у воді хлористий кальцій і пастеризовані вершки.
  2. Заквасочную культуру рівномірно посипте на поверхню молока. Дайте постояти 3 хвилини, щоб суха закваска ввібрали вологу і перемішайте молоко акуратними рухами зверху вниз.
  3. Наберіть по 50 мл теплої води 2 ємності: в одній розчиніть хлористий кальцій, у другій — молокосвертывающий фермент, потім додайте суміші в каструлю і знову перемішайте.
  4. Тепер, згусток повинен визріти. Для цього закрийте каструлю кришкою і залиште на 10-12 годин при кімнатній температурі: по закінченні цього часу, Ви побачите сирний згусток — гель, під шаром напівпрозорої сироватки. Згусток необхідно акуратно перекласти в дренажний мішок.
  5. Після цього, мішок потрібно підвісити для відтоку сироватки, це займе ще 8 - 10 годин. По закінченні цього часу, консистенція філадельфії буде негомогенноной — не переживайте, все в порядку.
  6. Якщо Ви робите сир для чізкейку, додавати сіль не потрібно, але, для класичної філадельфії, рекомендуємо додати 1-1,5 столові ложки солі. Залишилося тільки отпрессовать сир, для цього помістіть його в друшляк, не виймаючи з дренажного мішка, і поставте 2,5-3 кг вантажу, на 5 годин.
  7. Перекладіть готовий сир у харчової контейнер. Зберігати в холодильнику і використати протягом 7 днів.
Характеристики
Основні атрибути
Виробник  Grupo Proquiga
Країна виробникІспанія
Тип закваскиДля м'якого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 17 грн.